Rainbow Reiki Nederland

REIKI  en RAINBOW REIKI®                                                                       

Het Japanse woord Reiki staat voor universele levensenergie, de energie die overal om ons heen is. Al eeuwenlang wordt deze energie in allerlei culturen door mensen gebruikt om tot een gezonder en evenwichtiger leven te komen.

Rei = universeel en  Ki = levensenergie

Wat is REIKI?

Reiki is een zeer oude vorm van werken met energie door handoplegging en werd door de Japanse theologieprofessor Dr. Mikao Usui herontdekt en geheel in eer hersteld eind 19e eeuw. Vanuit Japan is Reiki overgebracht naar Amerika door Hawayo Takata, en daar vandaan is Reiki ‘overgewaaid’ naar Europa. Tegenwoordig wordt er over de hele wereld intensief met Reiki gewerkt.

Wat is Rainbow REIKI® ?

Rainbow Reiki® is gebaseerd op de traditionele Usui Reiki, en is een spirituele helingskracht uit de bron van het leven. Ze  heeft niets te maken met geloof of religie, maar met beleven. Ze vordert de levendige processen zoals ontspanning en regeneratie en ondersteund de holistische persoonlijkheidsontwikkeling.

Behalve de traditionele Usui Reiki basis omvat de 1e graad al veel verschillende technieken, zoals:  

Marayana Sayi®,
Het Noëtische symbool Nirokay en Noëtische Helingsliederen
Medicijnboeddha Yakushi Nyorai
Systematische Chakra behandeling
Wolkenhanden en auramassage
EnerSense Levensenergieën
Meditatie met de spirituele kracht van de Kuramaberg
Holistische voedingsleer
Kinesiologische spiertest
De 2e graad gaat nog veel verder met 10 bijzondere zeer werkzame technieken, zie hiervoor de tekst bij de 2e graad op deze website. 

Rainbow Reiki ® wordt onderwezen in heel Europa, en sinds de herfst van 2015 ook in de VS, volgens dezelfde, zeer hoge kwaliteitsnormen.

Merkbescherming en het Rainbow Reiki ® licentieprogramma garandeert dat Rainbow Reiki ® seminars en trainingen alleen worden gegeven door hooggekwalificeerde docenten en dat het -zeer uitgebreide- originele lesmateriaal wordt gebruikt en actueel gehouden wordt, de opleiders regelmatig -meerdere malen per jaar- deelnemen aan verdere scholing, minstens 600 uur opleiding hebben gehad en meer dan 100 Rainbow Reiki ® sessies aan klanten hebben gegeven en gedocumenteerd.

UNIEKE OP PERSOON AFGESTEMDE RAINBOW REIKI BEHANDELING:

Per 30 min. € 35,- incl.. BTW

Per 60 min. € 70,- incl. BTW

DE KRACHT VAN WONDERHELING IN JOUW HANDEN!

Als je zelf een methode wilt leren, die je helpt om de belangrijkste persoon in je leven d.w.z. jezelf beter te leren kennen, antwoorden wilt krijgen op jouw thema’s om beter voor jezelf te zorgen en het dagelijks leven met zijn beroepsmatige en familiaire uitdagingen beter aan te kunnen? Is het je wens, jouw levensvreugde en belastbaarheid te verhogen alsmede de leervaardigheid en creativiteit te verbeteren? Hoe zou het zijn om een soort “huisapotheek” in je eigen handen te hebben?


Rainbow Reiki® is gebaseerd op de traditionele Usui Reiki, maar biedt echter veel, veel meer. Behalve de traditionele Usui Reiki basis worden er al in de 1e graad veel verschillende technieken extra geleerd.

Ziekte en heling vanuit spirituele zicht, Rainbow Reiki® is ook voor dieren en planten. Na de inwijdingen altijd met je handen energie vanuit de bron kunnen geven zonder dat het jezelf energie kost.

De volgende Seminars worden in Nederland door Ans en Rene Smit gegeven:

Niet te geloven? Klopt je zult het zelf moeten ervaren anders kan je het haast niet geloven. Rainbow Reiki® is daarom ook een ‘wonderheling’.

Ans en René zijn beide Rainbow Reiki® 2e DAN Master.

Als 2e DAN Master mogen wij ook zelf Masters opleiden en nog o.a. de volgende Seminare geven:

“Practitioner 1 ( met energetische acupunctuur )

Practitioner 2 ( met de geweldige Laya Te Yan steen )

Advanced Metaphysical Healing.

Rainbow Reiki Clearing

Tevens zijn wij beide Ans en René Smit al meer dan 20 jaar traditioneel Usui Reiki Master.

Wij hebben onlangs de Vereniging Reiki Nederland opgericht met als doel Reiki meer bekendheid te geven