Innergenetic

AQUARIUS

Beauty treatments , Wellness treatments en Innergenetic treatments     

Aquarius onze Intensie:

Wij willen dat elke gast zich omringd voelt door persoonlijke aandacht en warmte , in een omgeving die  rust en schoonheid uitstraalt, zodat de natuurlijke schoonheid van een ieder tot volledige uiting kan komen en er daardoor een persoonlijk evenwicht ontstaat.

Vandaar dat de getoonde behandelingen een basis zijn, welke in overleg aan uw persoonlijke voorkeuren aangepast kunnen worden.

Zie ook onze actuele aanbiedingen.             

Aquarius Innergenetic:

Het symbool /logo voor “Innergenetic” heeft de naam Innerself gekregen.
De naam Innergenetic is jaren terug ontstaan door een inzicht tijdens een meditatie.
INNER betekend naar binnen (gericht) GENETIC staat voor de bezigheden die ik zoal doe namelijk : Lifecoaching, Klankschaal massages, Edelsteen massages, Hotstone massages, Oorkaarsen en natuurlijk Rainbow Reiki. Dit symbool (logo)is tijdens een droom “geboren”. Het oog staat voor het naar binnen zien bij die ander, dit gebeurt door mijn heldervoelendheid. De cirkel om het oog heen staat voor de oorsprong de eenheid. Het hart staat voor de verbinding. De saamhorigheid/liefde tussen al wat is.
De regenboog ringen staan symbool voor de brug tussen hemel en aarde, tevens voor de Rainbow Reiki ® waar  
René Smit  en ik 1ste Dan in zijn (de eerste in Nederland ).
Van buiten naar binnen staan de kleuren van de ringen tevens voor alle hoofdchakra’s die de mens heeft. Dit krachtige symbool kan je helpen om alle facetten van jezelf en die van een ander liefdevol te omarmen. Om dichter bij jezelf te komen en de dromen die wij hebben na te leven.

De keuze aan verdere behandelingen is zeer uitgebreid, zoals :

Speciale Treatments, Kruiden stempels, Shirodara, Anti-Stress, Anti-Aging, Aromatherapie, Bedoeïen treatment, behandelingen speciaal op u afgestemd. De cosmeticamerken waarmee ik behandel zijn: Germaine de Capuccini, Gerard’s en Bergland Aromatherapie. Verder werk ik veel met Edelstenen, waarin ik ook adviezen geven kan over de werking en de aankoop. Samen met mijn man René geven wij Rainbow Reiki ® cursussen en behandelingen. Zelf gebruik ik Reiki vaak ook tijdens mijn behandelingen.

Vraag ook naar de speciale folders.

gezichtsbehandeling
Hotstone Gerards kruidenstempels

 .