REIKI  en RAINBOW REIKI®                                                                       

Het Japanse woord Reiki staat voor universele levensenergie, de energie die overal om ons heen is. Al eeuwenlang wordt deze energie in allerlei culturen door mensen gebruikt om tot een gezonder en evenwichtiger leven te komen.

Rei = universeel en  Ki = levensenergie

Wat is REIKI?

Reiki is een zeer oude vorm van werken met energie door handoplegging en werd door de Japanse theologieprofessor Dr. Mikao Usui herontdekt en geheel in eer hersteld eind 19e eeuw. Vanuit Japan is Reiki overgebracht naar Amerika door Hawayo Takata, en daar vandaan is Reiki ‘overgewaaid’ naar Europa. Tegenwoordig wordt er over de hele wereld intensief met Reiki gewerkt.

Wat is Rainbow REIKI® ?

DE KRACHT VAN WONDERHELING IN JOUW HANDEN!

Als je een methode wilt leren, die je helpt om de belangrijkste persoon in je leven d.w.z. jezelf beter te leren kennen, antwoorden wilt krijgen op jouw thema’s om beter voor jezelf te zorgen en het dagelijks leven met zijn beroepsmatige en familiaire uitdagingen beter aan te kunnen? Is het je wens, jouw levensvreugde en belastbaarheid te verhogen alsmede de leervaardigheid en creativiteit te verbeteren? Hoe zou het zijn om een soort “huisapotheek” in je eigen handen te hebben?

Rainbow Reiki® is gebaseerd op de traditionele Usui Reiki, en is een spirituele helingskracht uit de bron van het leven. Ze  heeft niets te maken met geloof of religie, maar met beleven. Ze vordert de levendige processen zoals ontspanning en regeneratie en ondersteund de holistische persoonlijkheidsontwikkeling. Het biedt echter veel, veel meer. Behalve de traditionele Usui Reiki basis worden er al in de 1e graad veel verschillende technieken extra geleerd.

Niet te geloven? Klopt je zult het zelf moeten ervaren anders kan je het haast niet geloven. Rainbow Reiki® is daarom ook een ‘wonderheling’.

Ziekte en heling vanuit spirituele zicht, Rainbow Reiki® is ook voor dieren en planten. Na de inwijdingen altijd met je handen energie vanuit de bron kunnen geven zonder dat het jezelf energie kost.

De volgende Seminars worden in Nederland door Ans en Rene Smit gegeven:

  • Rainbow Reiki® 1e graad
  • Rainbow Reiki® 2e graad
  • Ouders en Kinderen
  • Liefde en Partnerschap
  • Roeping en Succes

Ans en René zijn beide Rainbow Reiki® 1e DAN Master.

Tevens zijn wij beide Ans en Rene Smit lid en al 20 jaar erkend traditioneel Reiki master van de vereniging van

Reiki Masters de “CIRKEL”.

Regelmatig vinden er bijeenkomsten plaats, waarin ervaringen uitgewisseld worden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.