Rainbow Reiki Nederland

REIKI  en RAINBOW REIKI®                                                                                                        HOME

Het Japanse woord Reiki staat voor universele levensenergie, de energie die overal om ons heen is. Al eeuwenlang wordt deze energie in allerlei culturen door mensen gebruikt om tot een gezonder en evenwichtiger leven te komen.

 

 

Rei = universeel en  Ki = levensenergie

Wat is REIKI?

Reiki is een zeer oude vorm van werken met energie door handoplegging en werd door de Japanse theologieprofessor Dr. Mikao Usui herontdekt en geheel in eer hersteld eind 19e eeuw. Vanuit Japan is Reiki overgebracht naar Amerika door Hawayo Takata, en daar vandaan is Reiki ‘overgewaaid’ naar Europa. Tegenwoordig wordt er over de hele wereld intensief met Reiki gewerkt.

Wat is Rainbow REIKI® ?

Handen genezen

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE 1. GRAAD RAINBOW REIKI® EN DE 1. GRAAD USUI REIKI?

DE KRACHT VAN WONDERHELING IN JOUW HANDEN!

Als je een methode wilt leren, die je helpt om de belangrijkste persoon in je leven d.w.z. jezelf beter te leren kennen, antwoorden wilt krijgen op jouw thema’s om beter voor jezelf te zorgen en het dagelijks leven met zijn beroepsmatige en familiaire uitdagingen beter aan te kunnen? Is het je wens, jouw levensvreugde en belastbaarheid te verhogen alsmede de leervaardigheid en creativiteit te verbeteren? Hoe zou het zijn om een soort “huisapotheek” in je eigen handen te hebben?

Schrijf je dan nu in voor het seminaar Rainbow Reiki® 1e graad, met  4 inwijdingen die te samen een geheel vormen. Iedereen kan deelnemen – er worden geen eisen vooraf gesteld. De cursus wordt gehouden met een uitgeprinte handleiding en certificaat en ook een Audio CD met Rainbow Reiki® mantra’s die worden uitgesproken door Walter Lübeck. Duur: 2 dagen van 9.00 uur tot 18.00 uur,  kosten  € 360,- incl. 21 % BTW. Voor meer info en data: info@beautystudio-aquarius.nl 

Rainbow Reiki® is gebaseerd op de traditionele Usui Reiki, en is een spirituele helingskracht uit de bron van het leven. Ze  heeft niets te maken met geloof of religie, maar met beleven. Ze vordert de levendige processen zoals ontspanning en regeneratie en ondersteund de holistische persoonlijkheidsontwikkeling. Het biedt echter veel, veel meer. Behalve de traditionele Usui Reiki basis worden er al in de 1e graad veel verschillende technieken extra geleerd.

Marayana Sayi© , het Reiki-Quantenlichtbad, dat in 20 minuten ontspant, regenereert en energetiseert. De energetische werking van de Marayana Sayi© werd door Prof. Dr. Ignat Ignatov meerdere keren wetenschappelijk gedocumenteerd.

Het Noëtische symbool Nirokay en Noëtische Helingsliederen om blokkades op te heffen

Medicijnboeddha Yakushi Nyorai , met het licht van Lapis Lazuli

Systematische Chakra behandeling, om blokkades in de chakra’s op te heffen en te balanceren

Wolkenhanden en auramassage

Innerlijke glimlach

EnerSense Levensenergieën leren kennen

Meditatie met de spirituele kracht van de Kuramaberg en het reiki symbool

Holistische voedingsleer

Kinesiologische spiertest

Niet te geloven? Klopt je zult het zelf moeten ervaren anders kan je het haast niet geloven. Rainbow Reiki® is daarom ook een ‘wonderheling’.

Ziekte en heling vanuit spirituele zicht, Rainbow Reiki® is ook voor dieren en planten. Na de inwijdingen altijd met je handen energie vanuit de bron kunnen geven zonder dat het jezelf energie kost.

Voor meer info:

rainbowreikinederland@ziggo.nl  , https://www.facebook.com/RainbowReikiNederland/?fref=ts

Ans en René zijn beide Rainbow Reiki® 1e DAN Master.

Tevens zijn wij beide Ans en Rene Smit lid en al 20 jaar erkend traditioneel Reiki master van de vereniging van

Reiki Masters de “CIRKEL”.

Regelmatig vinden er bijeenkomsten plaats, waarin ervaringen uitgewisseld worden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 www.reikicirkel.nl